JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in jouw browser. Zet Javascript aan in je browser voor de beste ervaring op onze site.

loading

Verzendinformatie 

Verzendkosten

Als extra service rekent Directondergoed.nl geen verzendkosten boven een orderbedrag van 40 euro binnen Nederland en België. Voor bestellingen onder de 40 euro hanteren wij de volgende tarieven:

  • Voor Nederland bedragen de verzendkosten € 4,95
  • Voor België bedragen de verzendkosten € 5,15

Verzendmethode

Op basis van het formaat van het pakketje verzenden alle pakketten met DHL pakketpost. Alle bestellingen die wij voor 22:30 binnen krijgen sturen wij dezelfde dag nog weg. In de meeste gevallen word het pakketje de volgende werkdag bij u afgeleverd. Als u niet thuis bent bij de eerste bezorging zal het pakket een dag later voor de 2e keer worden aangeboden.

Afleveradres

Als u niet thuis denkt te zijn op de bezorgmomenten kun u het pakket gratis op een ander adres laten bezorgen. Kies dan bij het plaatsen van de bestelling voor een afwijkend afleveradres.

Levertijd

Bij DirectOndergoed.nl wordt uw bestelling binnen 24 uur bezorgd (mits alle artikelen voorradig). Bestellingen op werkdagen tot 22:30 uur geplaatst en afgerond worden de volgende werkdag al geleverd met DHL

Bezorging met DHL

Besteld op:Tijdstip:Bezorgd op:
Maandag voor 22:30 Dinsdag
Dinsdag voor 22:30 Woensdag
Woensdag voor 22:30 Donderdag
Donderdag voor 22:30 Vrijdag
Vrijdag voor 22:30 Zaterdag
Zaterdag Maandag
Zondag voor 22:30 Maandag