Havaianas

Havaianas

Havaianas slippers shop je eenvoudig en snel in onze multistore. Deze slipper is al jaren de grootste op het gebied van teenslippers en heeft een fris en breed assortiment aan stijlen. Shop deze gave flip flops vandaag nog voor 22:30 uur en ontvang deze morgen in huis!

3 Items

Oplopend sorteren
per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
  1. HAVAIANAS SLIPPERS SLIM LOGO METALLICE GREY details
    Speciale prijs € 24,95 Normale prijs € 29,95
  2. HAVAIANAS SLIPPERS SLIM CRYSTAL GLAMOUR OLIVE GREEN details
    Speciale prijs € 28,95 Normale prijs € 33,95
  3. HAVAIANAS SLIPPERS BRASIL LOGO BANANA YELLOW details
    Speciale prijs € 17,95 Normale prijs € 23,95

3 Items

Oplopend sorteren
per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Havaianas slippers

De Havaianas teenslipper is de meest verkochte slipper ter wereld. Het basismodel had een witte binnenzool en gekleurde bandjes. Tegenwoordig zijn de slippers in alle kleuren van de regenboog verkrijgbaar. Check alle kleurrijke teenslippers bij ons in de webshop. Zowel dames als heren kunnen in deze collectie trendy modellen vinden.

Havaianas geschiedenis

De naam Havaianas komt uit het Portugees en betekent ‘Hawaiians’. Havaianas is opgericht in 1962, is gebaseerd op de Japanse zõri sandalen, maar komt uit Brazilië. Dit zie je uiteraard terug in de vrolijke designs van de Havaianas slippers. In alle ontwerpen zie je iets terug van de originele modellen van stro. De textuur van de rubberen Havaianas zool voelen aan als rijstzooltjes, zoals die van de Japanse zõri sandalen. Dit is één van de velen details waardoor je bij Havaianas altijd goed zit!

Havaianas en duurzaamheid

Havaianas helpt bij het het beschermen van de Braziliaanse bossen en flora. Zeven procent van alle inkomsten dat Havaianas binnenkrijgt aan de verkoop van slippers, zal worden gedoneerd aan ERI (Environmental Research Institute). ERI ontwikkelt om Atlantisch regenwoud, Amazonië en Pantanal te helpen behouden. Dus wanneer jij een paar flip flops van Havaianas koopt, draag jij ook een klein beetje bij aan de bescherming van de natuur.