Happy Socks

Happy Socks

Even klaar met de standaard effen sokken? Probeer eens een paar van de vrolijke Happy Socks! Deze dames en heren sokken met de meest uiteenlopende gekke en gave prints zijn gewoon leuk om je dag en je outfit net wat meer kleur te geven! Bestel deze sportieve sokken vandaag nog voor 22:30 uur en ontvang deze morgen in huis.

16 Items

Oplopend sorteren
per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

16 Items

Oplopend sorteren
per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Happy Socks

Happy Socks heeft zijn roots liggen in Zweden en verkoopt sokken en ondergoed. In 2008 is het bedrijf opgericht en de creatieve sokken werden al snel in meer dan 80 landen verkocht. De kleurijke prints van Happy Socks staan bekend als gedurfd en creatief. Samen met bekende kunstenaars en zangers maken zij hippe sokken die elke jaar weer opnieuw omarmd worden door het Nederlandse fashion publiek.

Happy Socks Sale

De meest scherpe en leuke Happy Socks aanbiedingen vind je bij directondergoed. Er is altijd wel een vrolijke sock in de sale en dat maakt het toch extra leuk. Over het algemeen zijn de meeste sokken nog al saai en deze sokken maken hier verandering in. Of je nou een succesvolle zakenman bent die eens gek wil doen of gewoon een blije ei bent met het kapsel rechtomhoog. Happy Socks kan jouw dag net een stukje leuker en gezelliger maken.

Happy Socks als Merk

Het merk is ontstaan door een samenwerking tussen Mikael Söderlind en Viktor Tell. Viktor verzorgde vooral de zakelijk kant van de sokken waar Mikael het creatieve brein was. De visie is mensen blij maken met een uniek sok design en dat is aardig gelukt. Wat ook weinig mensen weten is dat mensen vroeger sokken draagden zodat ze voor zuiverder aangezien werden. Destijds was het echt een statussymbool. De hele collectie Happy Socks vind je hier.