Facebook Pixel
loading

A-dam Underwear

A-dam Underwear

Op zoek naar stoer ondergoed van A-dam Underwear? Bij ons vind je de meest gave printjes en stijlen boxershorts. Van boxershorts met streepjes print tot een gewaagde print gebaseerd op de epische game Duck hunt op de eerste Nintendo! Voor welke A-dam Underwear boxershort ga jij?

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

A-dam Underwear ondergoed

Het merk is opgericht door vijf vrienden uit Amsterdam in 2014. A-dam Underwear is te herkennen aan de gekke printjes op boxershorts, maar ook aan de opvallende marketinguitingen. A-dam Underwear ondergoed staat voor kwaliteit en comfortabel. Wie wil dat nu niet? Het gehele assortiment van A-dam Underwear ondergoed vind je hier.

Een betere wereld begint bij je boxershort

De boxershorts zijn gemaakt van GOTS gecertificeerd biologisch katoen. GOTS staat voor Global Organic Textile Standaard. Dit gecombineerd met elastan maakt de boxershorts van A-dam Underwear een superzachte, sterke, duurzame en milieuvriendelijke boxer. Het merk heeft twee varianten in de boxershorts; een wijde boxershort en een ‘normale’ boxershort. Voor iedereen wat wils. Ook heeft het merk een zwembroekencollectie. Deze zwembroeken zijn gemaakt van 100% gerecycled polyester. Het katoen, wat voor het ondergoed en de swimwear collectie wordt gebruikt, wordt op nog geen 50 kilometer van de fabriek geproduceerd. Hier werken mensen tegen een eerlijk loon en onder goede arbeidsomstandigheden. Dat is nog eens mooi meegenomen bij het online kopen van een boxershort.

Biologische boxers

Alle boxers en swimshorts van A-dam Underwear worden met grote zorg en aandacht gemaakt. Dit begint bij het bedrijf al bij het vinden van de juiste grondstoffen. Aan elk product komt handwerk te pas. Neem bijvoorbeeld de welbekende zwembroek Bram. De raketjes worden met twee verschillende materialen over elkaar heen verwerkt. Zodat de kleur mooi blijft na een duik in het zwembad. Dit gaat om millimeter werk. Het merk controleert zowel de kwaliteit van het ondergoed als de omstandigheden waaronder ze gemaakt worden. Dus ben jij op zoek naar boxershorts gemaakt van biologisch katoen stoffen, ga dan voor een boxershort van A-dam Underwear.