Facebook Pixel
loading

Body's

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Fit in je body

Voel je fit in je body. De body’s zijn weer erg populair in 2020. Heb jij er al een in je garderobe? Body’s blijven mooi en strak zitten onder je kleding en zitten ook nog eens comfortabel. Voor dames met een lange rug is het ook een ideaal item om aan je garderobe toe te voegen. Een body kan namelijk niet uit jouw broek omhoog kruipen, omdat die vast zit aan de onderkant. Een misschien nog wel groter pluspunt is dat je lichaam mooier uit komt met een body aan. Het trekt je lichaam namelijk strakker, waardoor je slanker lijkt. Zo zit jij beter in je vel en voel je je nog fitter.

Je body als fashion item in 2020

Naast dat een body mooi strak onder je kleding zit, kan het ook heel leuk zijn als je je body niet onder je kleren verscholen zit. Zo hebben wij de body van Calvin Klein met een gekruiste rug, hoe leuk als je dat kunt zien. Denk bijvoorbeeld aan een warme zomerdag wanneer je graag je te warme blousje even uit wilt doen, geen enkel probleem als je deze body aan hebt. Een andere leuke manier om hem te combineren is met een open blouse of een doorschijnend blousje. Toch leuk als dat merkje even subtiel verschijnt. De body is een echte musthave voor 2020.

Body in de sale

Wil jij niet de hoofdprijs betalen voor een body? Geen probleem. Wij hebben een speciale prijs voor jou. Wij bieden tot wel 50% korting. Toch niet zeker of een body wat voor jou is.. Kijk dan ook naar onze mooie bralettes van bijvoorbeeld Tommy Hilfiger. De bralettes zijn natuurlijk ook leuk te combineren onder een doorschijnende blouse. Bekijk ook onze bralettes.