Waarom jij als man écht een string/jockstrap wil dragen!Misschien heb je het al gezien: de nieuwe collectie herenondergoed van HOM is binnen! Leuke boxershorts, een badjas én strings! Het merk is begonnen in 1968 in Frankrijk. HOM staat bekend om de microfiber boxershorts. Deze boxers zijn eigenlijk een tweede huid: je voelt ze niet en de boxer neemt het zweet snel op: een echte sport boxer dus. Naast de bekende microfiber boxershorts van HOM worden nu de strings, ook wel jockstraps genoemd, steeds populairder! Voor vrouwen is de string al heel normaal, maar voor de mannen onder ons nog niet. Daarom zetten wij voor jou de voordelen van een mannenstring op een rijtje! Lees je mee?


Strak in string/jockstrap.. uh pak


Ben jij een man die altijd netjes in pak of een nette pantalon naar het werk moet? Je kiest dan bijvoorbeeld voor nette sokken om het goed af te stijlen. Het enige probleem is dat de contouren van jouw boxershort altijd door de pantalon heen schijnen. Eigenlijk niet zo netjes... Daar is de string dus een goede oplossing voor. Niemand die de lijnen van jouw ondergoed door de nette kleren heen ziet. 

Slanker worden doe je met een string

Je staat uren in de sportschool om af te vallen of strakker te worden en dat mag beloond worden! Wist jij wel dat je door het dragen van een wijde boxer of een boxershort minder strak lijkt? Dat wil je natuurlijk niet na uren zwoegen! Kies daarom voor een string of trek de jockstrap aan: je billen en bovenbenen lijken strakker en smaller dan ooit.

Comfortabel de dag doorkomen 

Wij weten zeker dat er een aantal boxershorts (of misschien ook al een jockstrap) in jouw ondergoedlade liggen die je liever niet draagt omdat ze toch niet zo lekker zitten. Zonde natuurlijk! Met zo'n string kan je bijna niet mis gaan, zij zitten altijd lekker. Dit komt door de elastische pasvorm, die net dat stukje bescherming en steun geven dat je nodig hebt. Dat wil je niet missen!

Voel je jong, dynamisch en spannend

De mannenstring en de jockstrap zijn vernieuwend, vrouwen en mannen beginnen op deze manier steeds meer op elkaar te laten. In een string ga je je jong, dynamisch en spannend voelen. Is dat geen goede reden om er meteen één in je winkelmand te gooien? 


In onze webshop vind je verschillende modellen strings van HOM: de PLUMEFREDDY en CLASSIC. Houdt onze website ook in de gaten voor andere merken waarvan binnenkort de mannenstring van online komt!