Muchachomalo is een manier van leven

Voor de dragers is Muchachomalo, wat bad boy betekent, veel meer dan een merk. Het is een manier van leven. Een lifstyle. Je bent immers wat je draagt. Mannen van alle leeftijden voelen zich een bad boy in de boxershorts. Of zoals Muchachomalo zelf zegt: "In every man there lives a boy. Bad boy, regardless of age." En veel dames zullen het daarmee eens zijn.

Leven is een feest

Hun motto is niet voor niets:
"Neem het leven niet te serieus, het leven is een feest."
Dragers staan altijd open voor avontuur. De opwindende handbeschilderde designs vatten de tijdgeest goed samen. Het is draagbare kunst. De designers laten zich inspireren door het kleurrijke leven in Zuid-Spanje en de bijpassende cultuur. Simple pleasure met de belangrijkste aspecten van het leven: familie, vrienden en vrijheid.

Inspiratie voor je bucketlist

De collectie ondergoed voor heren toont emoties en elementen die deel uitmaken van jouw leven. Daarbij bieden ze inspiratie voor je bucketlist. Denk aan duiken, een marathon lopen of een persoonlijk record vestigen. Kies jouw favoriete print en geniet van het leven!
DirectOndergoed.nl biedt Muchachomalo boxershorts, slips, t-shirts, loungebroeken en zwemkleding. Wij hebben alle producten op voorraad en regelmatig sale. Bestel jouw scherp geprijsde Muchachomalo ondergoed vandaag nog, dan krijg je het binnen 24 uur gratis geleverd.