Facebook Pixel
loading

Björn Borg staat natuurlijk bekend om de beroemde tennisser Björn Borg. Samen met Rohdi Heintz zijn zij gestart met het maken van sportkleding. Samen kwam zij al snel met wilde ondergoed ideeën en zijn voorzichtig de ondergoedwereld ingestapt. Bij Directondergoed.nl vind je niet alleen heren boxershorts van Björn Borg, maar ook zwemkleding, slippers en loungewear. Ga jij altijd voor een sporty look, dan kan je met Björn Borg ondergoed niet de fout in gaan.

Björn Borg Verrassingsdeals

De keuze is vaak reuze en of dit nu altijd een voordeel is? Nee, niet voor iedereen. Ben jij slecht in kiezen en krijg je last van keuzestress? Geen nood, want aan jou denken we ook. De verrassingsdeals van Björn Borg zijn beschikbaar in een 7-pack verrassingsdeal of 10-pack verrassingsdeal en in alle maten! Enige wat jij moet doen is je maat invoeren en de volgende dag krijg jij jouw verrassing thuis gestuurd. Verrassing!

Björn Borg Boxershorts

De boxers van Bjorn Börg zijn beschikbaar voor heren, dames en kids. De echte kenner weet dat deze boxershorts in alle kleuren en prints bestaan. Houd jij van veel kleur en vrolijke prints, dan moet je zeker een kijkje nemen tussen het ondergoed assortiment van Bjorn Börg. Hiertussen vind je namelijk single boxers en multipacks. Deze multipacks zijn extra voordelig en hiermee heb je meteen genoeg in jouw ondergoedla.

Björn Borg Boys

De kleinere mannen onder ons vergeten we zeker niet. Ook jullie vinden bij Directondergoed een groot assortiment in boxers voor boys van Bjorn Börg. Veel vrolijke kleuren en print in alle soorten en maten. En laat je je ook graag verrassen? Dan hebben we ook een verrassingsdeal beschikbaar. 7 boxershorts in 1 pakket.

Speciaal voor jou geselecteerd: